About Lady Lekker

Er bestaan al miljarden blogs – of misschien iets minder, I don’t know – en toch kies ik, Lady Lekker, om er nog eentje the world wide web in te sturen. Another foodblog en daar ben ik heel trots op!

Lady Lekker, Lynn Vermassen

Lady Lekker, who’s that girl?

Hi, my name is Lynn! Ik ben geboren in 1991, het jaar van de geit. Volgens de Chinese astrologie betekent dit dat ik een creatief en rustig maar toch hartstochtelijk type ben, soms een beetje ongewoon én dat ik een oprechte en grote verbeeldingskracht heb. Wie wil er nu absoluut geen geit zijn?

Verder spoor ik iedereen aan om op 4 juni massaal verjaardagswensen en -cadeautjes op te sturen. Oh ja, ik eet het liefst bananentaart op mijn verjaardag!

Ik houd ontzettend veel van lekker eten en dat uit zich op velerlei manieren: restaurantbezoekjes, kookboekenverslaving, zappen-naar-kookprogramma’s-syndroom, het pinnen van gerechtjes, taferelen van een dominante keukenprinses en sporten om die extra calorietjes te compenseren.

Met deze blog hoop ik dat mijn lezers goesting krijgen in lekker eten en dat ik hen kan inspireren in de keuken. En als ik iemand even kan doen lachen met mijn onnozele uitspraken, dan is dat het extra snuifje humor van deze foodblog.

With (food)love,
Lady Lekker

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s