#Lentewrap: Veggie & geitenkaas

Joepie, dit is al nummer 5 in de Lentewrap-reeks! And don’t be afraid, ik heb nog 2 knallers van opvolgers 🙂 Maar eerst deze: geitenkaas & geroosterde rode paprika – het kwijl loopt nu al uit mijn mond – blijft een hemelse combinatie. Dus waarom ‘wrappen’ we dat niet even op?

Lentewrap 5: veggie & geitenkaas
4 personen: 6 grote wraps – 300g geitenkaas – 4tl honing – zachte paprikapoeder – 200g babyspinazie – 4 grote wortelen – 2 rode paprika’s – peper

Allereerst verwarm je de oven voor op 180° en ontdoe je de paprika’s van hun velletje. Vervolgens verwijder je de zaadjes, besprenkel je de paprika’s met een goede scheut olijfolie en schuif die red honeys in de oven gedurende een 25-tal minuutjes. Probeer wat ‘infused paprika/olijfolie’ op te vangen om de geitenkaas wat te pimpen en voeg honing, een snuifje paprikapoeder en peper toe. Spoel de spinazieblaadjes schoon, rasp de wortelen en snij de paprika’s in dunne reepjes. Voila, echt veel werk is dit niet!
Ik denk dat ik niet meer moet uitleggen hoe je een wrap moet beleggen? It’s no science after all! 

With (food)love,
Lady Lekker

Advertenties

2 gedachtes over “#Lentewrap: Veggie & geitenkaas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s