Mijn Pop-uprestaurant Brussel // KET

Mijn Pop-Uprestaurant Brussel, KETHoe oogverblindend ‘schoon’ ziet het Sint-Katelijneplein er wel niet uit op een mooie zonnige dag? Dat was het eerste wat ik dacht toen ik wandelde naar het pop-uprestaurant in Brussel. Net zoals vorig jaar ben ik een trouwe kijker van het programma én ook dit jaar heeft Brussel mijn hartje veroverd! Maar deze keer kan ik zeggen: IK HEB ER kei-lekker GEGETEN! 

Mijn beste vriendin en ik kozen voor een zoet frambozensapje en kregen vervolgens het standaard mandje met brood. I love bread, zeker met geitenkaas & rode biet! ’t Ziet er niet alleen artistiek mooi uit, maar het smaakt ook verrassend rozig lekker.

Wij kozen voor het Sint-Katelijneplein- & Groentenmarktmenu. Ja, ‘onze keuze’, want foodsharing is friendshipcaring of de morele verplichting om mij te laten proeven & voor mij een grote meevaller!

Springroll van noordzeekrab //  Aspergenoedels met varkensboutkroketje // Broodje met buikspek

+

Aspergenoedels & falafel // Chicon gratin // Veggiewrap

Mijn Pop-Uprestaurant Brussel, KET

Ik heb genoten van elk gerechtje. De krokantjes (van zeewier, als ik me dat goed herinner) bij de springroll vond ik geniaal omdat het me een beetje aan kroepoek deed denken. De noedels van asperges zijn absoluut een aanrader! Het is eens iets totaal anders dan ‘de gewone asperges’ en super knapperig! Het kroketje van varkensbout mag volgens mij standaard in de frituur verkocht worden. I mean it, een bitterbal is er niets tegen 😉
‘De halve mitraillette’ is nu is echt ‘spek naar mijnen bek’ (of buik in dit geval). Misschien wel dé ideale & gesofisticeerde mitraillette voor tijdens de zomerfestivals? En het ziet er ook nog eens verdomd schattig uit met die spinazieblaadjes en roze uitjes!

Mijn Pop-Uprestaurant Brussel, KETBij een theetje hoort natuurlijk een klein gebakje. In dit geval een overheerlijk stukje brownie met een speciaal smaakje – nee, geen special edition spacebrownie – dat ik niet meteen kon thuisbrengen.

En wat moet een mens doen zodat Sergio Herman geen drollen of keutels ziet in respectievelijk éclairekes & profiterollekes? 

Het verdict: street food bij KET, op de VISMET, is goeie FRET!

With (food) love
Lady Lekker

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s