#Lentewrap: Zalm & granaatappel

Ooit al zalm gecombineerd met granaatappel? Geen alledaagse combo, maar het smaakt lekker en gezond! Een ware boost voor je ‘innerlijke ik-eet-altijd-mega-gezond-motto’. lentewrap4 personen: 8 kleine wraps (volkoren) – 1 granaatappel – 7el granaatappelsap – 5el citroensap – 150g philadelphia light – 1el ciderazijn – 350g gerookte zalm – 125g veldsla – peper 

Snij de granaatappel doormidden en klop die überschattige pitjes eruit! Zorg wel dat je wat granaatappelsap over hebt voor de dressing. Meng de roomkaas met 2 eetlepels citroensap, 3 eetlepels granaatappelsap, 1 eetlepel ciderazijn, een handvol granaatappelpitjes en peper. Vervolgens marineer je de zalm met 3 eetlepels citroensap en 4 eetlepels granaatappelsap. Laat de zalm zeker een halfuurtje in de koelkast staan zodat de sappen goed worden opgenomen.
Smeer een laagje lichtroze roomkaas op de wrap en beleg met zalm, veldsla, granaatappelpitjes and a dash of pepper…

With (food)love,
Lady Lekker

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s