#DZV: Veggie wrap

Wraps, iedereen kent ze wel! Enkele jaren geleden werden deze Mexicaansewrap met groenten pannenkoekjes met eindeloze culinaire yummy vullingen plotseling enorm hip. Wraps zijn eigenlijk verpakte cadeautjes die je honger de kop (of de buik?) indrukken. Voor de DZV-challenge heb ik een veggie variant gekozen. Met wraps kan je ‘alle kanten oprollen’ (voor de minder snuggeren: alle kanten uitgaan) en daarom mag je binnenkort 7 blogposts verwachten met heerlijke lentewraps.

Wat heb je nodig voor 4 personen?

  • wrap met groenten6 tortilla’s
  • een zakje sla
  • 1 rode paprika & 1 gele paprika
  • 2 courgettes
  • 2 grote wortelen
  • 4 lente-uien
  • 2 à 3 el room
  • olijfolie
  • peper & zout

Rasp de wortelen grof en snij de paprika’s in blokjes. De courgettes snij je in fijne plakjes, hierbij is een keukenrobot een zalig hulpmiddel! Doe wat olijfolie in een pan en roerbak de paprika, courgettes en wortelen zo’n 8 minuten. Voeg vervolgens de ringetjes lente-ui toe en wees zeker niet te gierig met peper en zout. Laat nog 2 minuutjes verder bakken en dan kan je de room toevoegen. Verwarm de tortilla’s op in de gebruikte pan, vul ze met de groentjes en de sla, oprollen en opeten! 

With (food)love,
Lady Lekker

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s